Medewerkers

Zo zijn er eigenlijk nog veel meer mensen die hun bijdrage leveren bij Sprong Vooruit. ..want met zoveel paarden is er ook veel werk!


Lotte Hofs

Hallo Allemaal!
Mijn naam is Lotte Hofs en ben 26 jaar oud. Sinds februari 2015 ben ik aanwezig op Sprong Vooruit. Eerst als stagiaire voor de MBO 4 opleiding Hippisch ondernemer. In de stageperiode waren de dagen nooit lang genoeg. Ik was niet weg te krijgen bij de paarden, de sfeer en de gezelligheid van medewerkers maakte dat er ook niet makkelijker op!

Voordat ik de opleiding Hippisch ondernemer heb gevolgd had ik een andere MBO 4 opleiding afgerond, namelijk activiteitenbegeleiding natuur & welzijn. Tijdens deze opleiding kwam de liefde voor werken met paarden en het bieden van zorg voor mensen sterk naar voren. Wat is er nou mooier dan mensen helpen met hun ontwikkeling door middel van paarden!

In september 2015 ben ik begonnen aan de opleiding IPG instructrice (instructeur paardrijden gehandicapten). Deze opleiding heb ik met succes afgerond. En geef ik verschillende (aangepaste) rijlessen voor ruiters met een beperking. 
Naast het geven van lessen ben ik op maandag en donderdag ook de hele dag op stal om het team 'assistent medewerkers' aan te sturen/begeleiden. Dit houdt in het stukje zorg/dagbesteding dat we verzorgen op Sprong Vooruit. 
Ook kan ik mijn creativiteit kwijt in het organiseren van evenementen op Sprong Vooruit, organiseer ik (met hulp) de aangepaste ponykampweek en nog veel meer!

Gert Fleuren (Assistent medewerker)

Hallo Ik ben Gert Fleuren Assistent mederwerker op Sprong vooruit.
Ik werk hier altijd op dinsdag, woensdag en donderdag.
 
Ik voer onder andere stalwerkzaamheden uit en help mee met de technische dienst.

Buiten de werkzaamheden op de manege, werk ik ook nog via de 4 seizoenen (bronlaak).
Dit doe ik 2 dagen  in de week op de boerderij.
Ik voel me dan ook helemaal thuis op Equicentrum Sprong Vooruit!


Aldert (Vrijwilliger)


Elske Steylen (Assistent medewerker)

Hallo, Ik ben Elske Steylen. Ik ben geboren op 4 september 1995. Ik woon in ´t Thomas huis in Boxmeer, dat is een huis met mensen die ´n verstandelijke beperking hebben. 

Toen ik 14 jaar oud was ben ik begonnen met ponyrijden bij Sprong Vooruit. Ik zat op de Mikado school in Gennep, en toen ging ik stage lopen bij Sprong Vooruit. Daarna heb ik ook nog op andere plekken heb ik stage gelopen.  

Op Sprong Vooruit kwam ik erachter dat ik het leuk vond om met paarden te werken. Toen ik klaar was met school, mocht ik bij Sprong Vooruit aan het werk blijven als assistent medewerker. 

Ik doe ook nog één keer in de week kickboxen. En verder ben ik fan van Nick & Simon, One Direction, Big Time Rush, Enrique Englesias en Jan Smit. Ik hou van alle paarden en dieren op Sprong vooruit. Mijn lievelingspaard is Parel.
 

Janine Josephs (Assistent medewerker)

Hallo, ik ben Janine Josephs. Ik ben 23 jaar. Mijn hobby's zijn zwemmen en paardrijden. Ik ben geboren op 16 Juli 1997. Ik woon in Cuijk. Ik zat op mikado school in Gennep. Ik heb ook nog op een andere manege gewerkt. 
Ik ben fan van Michael Jackson. Ik hou van alle paarden, maar mijn lievelingspaard is Julia!

 

Jorge (Stagiair)

Hallo, Ik ben Jorge. Ik ben 24 jaar en ik kom uit Cuijk. Ik ben bezig met de opleiding maatschappelijke zorg. Ik ben hier om stage te lopen, van September tot Februari. Ik heb nog niet zoveel ervaring met paarden, maar ben hier ook om te leren.
 

Maritta Heuts (Lesassistent)

Hallo,
Ik ben Maritta en 21 jaar oud. Ik kom uit Cuijk. Ik ben geboren op 21 Februari 2000. Mijn hobby's zijn hardlopen en paardrijden. Mijn werk hier op de manege is assisteren bij de lessen. Dat houd in dat ik vooral op de poetsplaats bij het opzadelen help. Verder overleg ik ook met de instructrice. Ik heb geen bepaalde lievelingspaarden. Ik vind ze allemaal even leuk!


Merle de Veth & Emily Verheijen (Stagiairs)

Hoi allemaal, wij zijn Merle de Veth en Emily Verheijen, twee meiden van 17 jaar oud. Merle woont in Milheeze (Noord Brabant). Emily woont in Velden (Limburg). Wij zitten op de opleiding bedrijfsleider paardensport en houderij niveau 4 op het Citaverde College in Roermond.

Sinds 27 augustus zijn wij 2 nieuwe stagiaires bij Sprong Vooruit. Onze stage duurt tot oktober. Ook lopen we van januari tot maart stage bij sprong vooruit. Het is altijd wennen als je begint met stage lopen op een nieuw bedrijf maar na de eerste dag wisten wij al meteen dat het helemaal goed ging komen met dit toffe, behulpzame en gezellige team!

Sinds jongs af aan zitten wij al in de paarden. Met veel geluk mogen wij zeggen dat we allebei ook eigen paarden hebben. Merle heeft 3 super lieve pony's: Bert, Bart en Bob. Bert en Bart zijn allebei 7 jarige mini paardjes die ik al sinds dat ze een veulentje waren heb. Ze zijn vroeger mishandeld en verwaarloosd geweest, nu mogen ze gelukkig paard zijn en doen we veel leuke dingen. Bob is een 5 jarige welsh ruin, hij is een echte held op sokken :') ! Hij is ontzettend lief en soms een boefje! Emily heeft 4 super leuke pony's: Tessa, Nibbit, Goldie en May. Tessa heb ik al 10 jaar! Ze is een schat van een pony! Ookal is ze 20, dit laat ze zeker niet merken met haar energie die ze nog altijd heeft en geeft tijdens de leuke buitenritten samen! Nibbit en Goldie heb ik beide 6 jaar. Nibbit is een american mininature horse! Hij is een echte showpaardje! Goldie is ontzettend lief en ook een klein boefje! May is een 3 jarige Anglo European! Ze is ontzettend leergierig en echt een knuffelpony!

Wij hopen om je een keer te zien bij Sprong Vooruit! Wij voelen ons in iedergeval helemaal thuis bij Sprong Vooruit.
 

Paula Vousten (Stagiair)

Hallo iedereen!
Ik ben Paula Vousten, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Afferden. Ik doe de opleiding paardensporten houderij op het Aeres in Barneveld. Sinds 18 januari loop ik stage bij Sprong Vooruit, ik ben elke dag te vinden op de manege. Mijn stage periode duurt tot 12 maart. Zelf heb ik altijd al pony's gehad. Op dit moment heb ik 2 ponys en 1 paard. Tommie is een shetlander, met hem doe ik vooral veel vrijspringen en lekker wandelen. Sora is een d-pony, met haar maak ik buitenritjes en rij ik recreatief met haar. Mijn vriend leert op haar paardrijden! Promise is een KWPN merrie, ik heb haar nu een maandje en we zijn alles rustig aan het oppakken. Ik rij al sinds ik 4 jaar ben paard, ik ben er mee opgegroeid. Ik rijd op een andere manege 1x in de week en voor de rest rij ik lekker thuis of in de bossen.
Ik hoop graag meer te leren over het lesgeven en ik wil hier mezelf ook in verbeteren.

Ik hoop jullie snel te zien bij Sprong Vooruit!!
Alle fotoalbums
13082766_1704166279848282_6579056829304219139_n_1.jpg
14100276_1035608189887124_4669758483214600806_n_1.jpg
ponykamp.jpg
_sam2491-1.jpg
p3121615.jpg
img_4325.jpg