Medewerkers

Zo zijn er eigenlijk nog veel meer mensen die hun bijdrage leveren bij Sprong Vooruit. ..want met zoveel paarden is er ook veel werk!


Lotte Hofs

Hallo Allemaal!
Mijn naam is Lotte Hofs en ben 26 jaar oud. Sinds februari 2015 ben ik aanwezig op Sprong Vooruit. Eerst als stagiaire voor de MBO 4 opleiding Hippisch ondernemer. In de stageperiode waren de dagen nooit lang genoeg. Ik was niet weg te krijgen bij de paarden, de sfeer en de gezelligheid van medewerkers maakte dat er ook niet makkelijker op!

Voordat ik de opleiding Hippisch ondernemer heb gevolgd had ik een andere MBO 4 opleiding afgerond, namelijk activiteitenbegeleiding natuur & welzijn. Tijdens deze opleiding kwam de liefde voor werken met paarden en het bieden van zorg voor mensen sterk naar voren. Wat is er nou mooier dan mensen helpen met hun ontwikkeling door middel van paarden!

In september 2015 ben ik begonnen aan de opleiding IPG instructrice (instructeur paardrijden gehandicapten). Deze opleiding heb ik met succes afgerond. En geef ik verschillende (aangepaste) rijlessen voor ruiters met een beperking. 
Naast het geven van lessen ben ik op maandag en donderdag ook de hele dag op stal om het team 'assistent medewerkers' aan te sturen/begeleiden. Dit houdt in het stukje zorg/dagbesteding dat we verzorgen op Sprong Vooruit. 
Ook kan ik mijn creativiteit kwijt in het organiseren van evenementen op Sprong Vooruit, organiseer ik (met hulp) de aangepaste ponykampweek en nog veel meer!
 

Frank Verberk

Hallo ik ben frank Verberk en ik ben een grote dierenvriend.
Thuis heb ik 2 honden en heb verschillende jaren op de dierenambulance gereden.
In mijn jeugd heb ik al eerder met paarden gewerkt, en vond het leuk om dit weer op te pakken.
Dus toen ik hier kon beginnen op de manege was ik erg enthousiast.
Meestal rij ik op de shovel, werk ik in de technische dienst en help ik met de paarden.

 

Gert Fleuren (Assistent medewerker)

Hallo Ik ben Gert Fleuren Assistent mederwerker op Sprong vooruit.
Ik werk hier altijd op de woensdag en als Aldert er is op de donderdag of vrijdag.
 
Ik voer onder andere stalwerkzaamheden uit en help mee met de technische dienst.

Buiten de werkzaamheden op de manege, werk ik ook nog via de 4 seizoenen.
Dit doe ik 1 dag in de week op de boerderij en 1 dag in de week in de bosbouw.
Dit is wel erg handig, want ik weet altijd overal de weg als we buitenritten maken in de Staatsbossen. Ik voel me dan ook helemaal thuis op Equicentrum Sprong Vooruit!


Elske Steylen (Assistent medewerker)

Hallo, Ik ben Elske Steylen. Ik ben geboren op 4 september 1995. Ik woon in ´t Thomas huis in Boxmeer, dat is een huis met mensen die ´n verstandelijke beperking hebben. 

Toen ik 14 jaar oud was ben ik begonnen met ponyrijden bij Sprong Vooruit. Ik zat op de Mikado school in Gennep, en toen ging ik stage lopen bij Sprong Vooruit. Daarna heb ik ook nog op andere plekken heb ik stage gelopen.  

Op Sprong Vooruit kwam ik erachter dat ik het leuk vond om met paarden te werken. Toen ik klaar was met school, mocht ik bij Sprong Vooruit aan het werk blijven als assistent medewerker. 

Ik doe ook nog één keer in de week kickboxen. En verder ben ik fan van Nick & Simon, One Direction, Big Time Rush, Enrique Englesias en Jan Smit. Ik hou van alle paarden en dieren op Sprong vooruit. Mijn lievelingspaard is Parel.
 


Bas Broeder

Bas is zelf geen ‘paardenmens’, maar hij draagt zijn steentje bij waar hij kan. Bijvoorbeeld bij de administratie, computerwerk, organiseren van activiteiten, enz.  Bas is ook eigenaar van de website 'Equiconnect'. Dit is een speciale verkoopsite voor paarden, gebaseerd op karakteranalyse van mens en paard.


 

Alle fotoalbums
p3121587.jpg
logo-aequor.jpg
ponykamp.jpg
10574220_624117057702908_7149672005229166994_n.jpg
loge-svp.jpg
img_9868.jpg