Medewerkers

Zo zijn er eigenlijk nog veel meer mensen die hun bijdrage leveren bij Sprong Vooruit. ..want met zoveel paarden is er ook veel werk!

Nathalie Martens 

Lotte Hofs

Hallo Allemaal!
Mijn naam is Lotte Hofs en ben 26 jaar oud. Sinds februari 2015 ben ik aanwezig op Sprong Vooruit. Eerst als stagiaire voor de MBO 4 opleiding Hippisch ondernemer. In de stageperiode waren de dagen nooit lang genoeg. Ik was niet weg te krijgen bij de paarden, de sfeer en de gezelligheid van medewerkers maakte dat er ook niet makkelijker op!

Voordat ik de opleiding Hippisch ondernemer heb gevolgd had ik een andere MBO 4 opleiding afgerond, namelijk activiteitenbegeleiding natuur & welzijn. Tijdens deze opleiding kwam de liefde voor werken met paarden en het bieden van zorg voor mensen sterk naar voren. Wat is er nou mooier dan mensen helpen met hun ontwikkeling door middel van paarden!

In september 2015 ben ik begonnen aan de opleiding IPG instructrice (instructeur paardrijden gehandicapten). Deze opleiding heb ik met succes afgerond. En geef ik verschillende (aangepaste) rijlessen voor ruiters met een beperking. 
Naast het geven van lessen ben ik op maandag en donderdag ook de hele dag op stal om het team 'assistent medewerkers' aan te sturen/begeleiden. Dit houdt in het stukje zorg/dagbesteding dat we verzorgen op Sprong Vooruit. 
Ook kan ik mijn creativiteit kwijt in het organiseren van evenementen op Sprong Vooruit, organiseer ik (met hulp) de aangepaste ponykampweek en nog veel meer!

Gert Fleuren (Assistent medewerker)

Hallo Ik ben Gert Fleuren Assistent mederwerker op Sprong vooruit.
Ik werk hier altijd op dinsdag, woensdag en donderdag.
 
Ik voer onder andere stalwerkzaamheden uit en help mee met de technische dienst.

Buiten de werkzaamheden op de manege, werk ik ook nog via de 4 seizoenen (bronlaak).
Dit doe ik 2 dagen  in de week op de boerderij.
Ik voel me dan ook helemaal thuis op Equicentrum Sprong Vooruit!


Elske Steylen (Assistent medewerker)

Hallo, Ik ben Elske Steylen. Ik ben geboren op 4 september 1995. Ik woon in ´t Thomas huis in Boxmeer, dat is een huis met mensen die ´n verstandelijke beperking hebben. 

Toen ik 14 jaar oud was ben ik begonnen met ponyrijden bij Sprong Vooruit. Ik zat op de Mikado school in Gennep, en toen ging ik stage lopen bij Sprong Vooruit. Daarna heb ik ook nog op andere plekken heb ik stage gelopen.  

Op Sprong Vooruit kwam ik erachter dat ik het leuk vond om met paarden te werken. Toen ik klaar was met school, mocht ik bij Sprong Vooruit aan het werk blijven als assistent medewerker. 

Ik doe ook nog één keer in de week kickboxen. En verder ben ik fan van Nick & Simon, One Direction, Big Time Rush, Enrique Englesias en Jan Smit. Ik hou van alle paarden en dieren op Sprong vooruit. Mijn lievelingspaard is Parel.
 

Janine Josephs (Assistent medewerker)

Hallo, ik ben Janine Josephs. Ik ben 23 jaar. Mijn hobby's zijn zwemmen en paardrijden. Ik ben geboren op 16 Juli 1997. Ik woon in Cuijk. Ik zat op mikado school in Gennep. Ik heb ook nog op een andere manege gewerkt. 
Ik ben fan van Michael Jackson. Ik hou van alle paarden, maar mijn lievelingspaard is Julia!

 

Maritta Heuts (Lesassistent)

Hallo,
Ik ben Maritta en 21 jaar oud. Ik kom uit Cuijk. Ik ben geboren op 21 Februari 2000. Mijn hobby's zijn hardlopen en paardrijden. Mijn werk hier op de manege is assisteren bij de lessen. Dat houd in dat ik vooral op de poetsplaats bij het opzadelen help. Verder overleg ik ook met de instructrice. Ik heb geen bepaalde lievelingspaarden. Ik vind ze allemaal even leuk!

 

Alle fotoalbums
beste-logo-rolstoelvriendelijk.jpg
img_9868.jpg
13082766_1704166279848282_6579056829304219139_n_1.jpg
p1030075.jpg
img_9773.jpg
_sam1987.jpg