Sanne en Bas, Toby, Tjebbe & Benthe

Sanne is 'het gezicht' van Sprong Vooruit. Als dochter van paardenfamilie Van Kempen kent ze de kneepjes van het paardenvak. Ze is manager en regelt het reilen en zeilen op de manege. Ze organiseert alle activiteiten bij Sprong Vooruit, de planning, alles rondom de lessen en ze geeft ook lessen. De hele dagelijkse gang van zaken ligt in haar handen. Haar passie ligt bij de paarden én bij de mensen die van paarden houden. Ieder op hun eigen niveau weet ze zowel mensen als paarden te begeleiden en stap voor stap te laten groeien.

Met passie voor..

..kinderen die van paarden houden
Sanne werkt het allerliefst met kinderen. Met veel geduld en het juiste gevoel om kinderen naar de zin te maken en ze iets uit te leggen, weet ze hen telkens een stukje te laten groeien. Ze is altijd rustig en geeft paarden en kinderen vertrouwen. Naast kinderen vind Sanne het ook erg leuk om te werken met kinderen of mensen met 'een rugzakje'. Sanne vindt het een uitdaging om ieder op hun eigen niveau te begeleiden.

..creatieve activiteiten organiseren
Voor het organiseren van allerlei leuke activiteiten is Sanne altijd in. Standaard zijn er zulke activiteiten in de lessen opgenomen. Kijk ook eens onder carrousel of voltige. Creatieve activiteiten voor de kinderen organiseren doet ze graag. Ponykampen en kinderfeestjes staan dan ook boordevol leuke activiteiten.

Opleiding

Pedagogie en zorgleerlingen
Sanne is all-round opgeleid in zowel paarden als pedagogie. Na de middelbare school behaalde ze eerst de papieren voor onderwijsassistent en daarna deed ze de PABO in Nijmegen. Bij de PABO volgde ze de richting Speciale Zorg. Werken met zorgleerlingen in speciaal onderwijs is haar specialiteit.

ORUN en specialisaties
Ook 'in de paarden' heeft Sanne de beste papieren, met de instructeursopleiding ORUN springen en dressuur. Sanne is verder instructeur Voltige en ze heeft haar Men- en koetsiersbewijs. Bijzonder is de instructeursopleiding Paardrijden voor Gehandicapten (IPG). Als specialisatie volgde ze de opleiding tot Equitherapeut. Lees meer over equitherapie. Uiteraard is Sanne in het bezit van een BHV-diploma.

Bas
Om ervoor te zorgen dat Sanne de manege en zorgactiviteiten zo kan laten draaien zoals het nu gaat, heeft ze natuurlijk iemand nodig die haar ondersteunt. 
In Bas heeft ze daarin de perfecte partner. Hij zorgt voor de administratie van Sprong vooruit en voor de ontwikkeling op lange termijn. Kortom Bas zorgt ervoor dat alles achter de schermen goed geregeld is, wat natuurlijk ook heel belangrijk is. Daarnaast werkt Bas part-time op de ambulance. 

De kinderen.
Bas en Sanne hebben samen 3 kinderen: Toby, Tjebbe en Benthe. Alle 3 zitten ze zelf ook al geregeld op de pony. Met name de ukkie-lessen vinden ze erg leuk. Maar ook helpen met hooi naar de paarden brengen samen met papa of mama op de shovel is een geweldige activiteit. 
 
Alle fotoalbums
p1030075.jpg
beste-logo-rolstoelvriendelijk.jpg
13151683_1705313989733511_9010190521445664311_n_1.jpg
loge-svp.jpg
p1030064.jpg
logo-aequor.jpg