Lesassistenten

Lesassistenten

(voltige)lessen geeft Sanne meestal niet alleen. Ze worden ondersteund door assistenten. De assistenten doen bijvoorbeeld de warming-up, oefeningen op Adje (het houten paard) of oefeningen op een extra pony. Daarnaast zijn er nog verschillende mensen, die vooral assisteren bij de lessen; zoals het opzadelen, opstappen en paarden uit de wei halen.

 

Emma de Rooij

Hallo, mijn naam is Emma de Rooij. Ik ben geboren op 16 mei 2004 en ik kom uit Boxmeer. Ik rij nu al ruim 3,5 jaar bij Sprong Vooruit. Toen ik voor het eerst bij Sanne kwam, mocht ik een rondje rijden op Beauty en sindsdien ben ik helemaal gek op paarden. 

Buiten het zelf rijden en het verzorgen van de paarden help ik ook bij verschillende activiteiten zoals het helpen bij de (voltige)lessen, kampen, kinderfeestjes, buitenritten en ik doe vrijheidsdressuur met  Beppie. 

Ook heb ik een vaste ruiter met een beperking die ik begeleid met zijn paardrijles, wat ik super leuk vind om te doen. Tot snel op de manege!Lara Beckers

Hallo mijn naam is Lara Beckers, en ik ben geboren op 9 september 2002. Ik rij nu al meer dan 11 jaar paard op Sprong Vooruit! Ik geef vooral voltige- en paardrijlessen op de zaterdag, woensdag en maandag, maar je zult me snel ook op andere dagen tegen komen. Want als Sanne ergens hulp bij nodig heeft dan kom ik graag!
Ook help ik met andere activiteiten zoals de ponykampen, themadagen en begeleidt ik een jongen met een beperking. Wat ik erg leuk vindt om te doen! Ik ben hier terechtgekomen, omdat ik als klein meisje heel graag wilde paard rijden en toen zagen we deze manege voorbij komen. Toen ben ik hier blijven hangen en het is nog steeds even gezellig! Ook ben ik de eigenaar van het instagram account van Equicentrum Sprong Vooruit! 
http://www.instagram.com/equicentrum_sprongvooruit/
Mijn lievelingspaard op de manege is Daisy, ze kan namelijk echt alles. Zelf heb ik ook een lease paard namelijk Weike, dit is een Fries die ik op dit moment verzorg en ook rijd. Zelf heb ik thuis twee katten, die toevallig ook van de manege komen. Het zijn namelijk de kittens van Henkie, de stal kat. Mijn hobby’s zijn natuurlijk paardrijden maar vindt het ook leuk om met kinderen bezig te zijn. Hierdoor vind ik het erg leuk om verschillende lesjes te geven.
Hopelijk zijn we elkaar snel op de manege!  

 

Cassandra Spierings

Hallo, ik ben Cassandra Spierings en ik kom uit Rijkevoort. Ik ben geboren op 12 september 2000.
Toen ik de 1e keer bij Sprong vooruit kwam, was ik meteen verliefd op de mooie friese paarden. Ik ben er echt helemaal gek op!

Ik wil het liefst zoveel mogelijk bij de mooiste plek van de wereld zijn, en dat is tussen de paarden en bij de gezelligste mensen. Ik kom al bijna 6 jaar bij Sprong vooruit. Ik vind het heel leuk om bezig te zijn met de verzorging van paarden en vooral mijn vaste verzorgfries Trynke, waar ik ook op rij. 

Verder doe ik vanalles op stal en vind ik het leuk om te assisteren bij de lessen met de kinderen. Ik heb één vaste ruiter met een beperking die ik begeleid met zijn paardrijles. Ook werk ik soms in de kantine en ik vind het erg leuk om kleine kinderen te helpen. Ik ben ook leiding tijdens de ponykampen, dat is ook super leuk om te doen. Verder hou ik van de metworst, carnaval, verzorgen van mijn huisdieren, paarden en nog eens paarden. Ik droom er van om later boven de manege in een appartement te gaan wonen zodat ik nog meer en dichter bij de paarden kan zijn!Imke Coenen

Hallo, Ik ben Imke Coenen, en ik rijd al 8 jaar op manege sprong vooruit.
Ik ben er altijd op zaterdag, dan heb ik zelf les maar dan geef ik ook les aan kleinere kinderen.
Ik geef voltige les bij het houten paard waar je oefent voor het echte paard.
In de vakantie help ik ook graag met de kampen mee en als er extra hulp nodig is dan vind ik het ook leuk om te komen.

 

Lisa Gruntjes

Ik ben Lisa,
En ik geef op woensdag voltige les.
Ook rijd ik zelf op woensdag.
En ik ben meestal aanwezig op de zaterdag om te helpen
 

 

Alle fotoalbums
p1030050.jpg
p1030075.jpg
10574220_624117057702908_7149672005229166994_n.jpg
p3121587.jpg
beste-logo-rolstoelvriendelijk.jpg
img_9868.jpg