Lesassistenten

Lesassistenten

(voltige)lessen geeft Sanne meestal niet alleen. Ze worden ondersteund door assistenten. De assistenten doen bijvoorbeeld de warming-up, oefeningen op Adje (het houten paard) of oefeningen op een extra pony. Daarnaast zijn er nog verschillende mensen, die vooral assisteren bij de lessen; zoals het opzadelen, opstappen en paarden uit de wei halen.

 

Emma de Rooij

Hallo, mijn naam is Emma de Rooij. Ik ben geboren op 16 mei 2004 en ik kom uit Boxmeer. Ik rij nu al ruim 3,5 jaar bij Sprong Vooruit. Toen ik voor het eerst bij Sanne kwam, mocht ik een rondje rijden op Beauty en sindsdien ben ik helemaal gek op paarden. 

Buiten het zelf rijden en het verzorgen van de paarden help ik ook bij verschillende activiteiten zoals het helpen bij de (voltige)lessen, kampen, kinderfeestjes, buitenritten en ik doe vrijheidsdressuur met  Beppie. 

Ook heb ik een vaste ruiter met een beperking die ik begeleid met zijn paardrijles, wat ik super leuk vind om te doen. Tot snel op de manege!Lara Beckers

Hoi ik ben Lara en ik ben 16 jaar oud. Ik rij nu bijna 10 jaar op de Sprong Vooruit. Naast het rijden help ik ook veel op de manege. Op zaterdag en vrijdag help ik met de voltige lessen en doe ik klusjes op stal. En op zondag werk ik ook op de manege. Ook begeleid ik een jongen met een beperking, Martin. Wat ik heel leuk vind om te doen. 

Ik help ook veel met ponykamp, daar begeleid ik de kinderen met verschillende activiteiten. 

Mijn lievelings pony is Elda. Daar rij ik het meeste op. Hopelijk zien we elkaar snel op de manege.

 

Cassandra Spierings

Hallo, ik ben Cassandra Spierings en ik kom uit Rijkevoort. Ik ben geboren op 12 september 2000.
Toen ik de 1e keer bij Sprong vooruit kwam, was ik meteen verliefd op de mooie friese paarden. Ik ben er echt helemaal gek op!

Ik wil het liefst zoveel mogelijk bij de mooiste plek van de wereld zijn, en dat is tussen de paarden en bij de gezelligste mensen. Ik kom al bijna 6 jaar bij Sprong vooruit. Ik vind het heel leuk om bezig te zijn met de verzorging van paarden en vooral mijn vaste verzorgfries Trynke, waar ik ook op rij. 

Verder doe ik vanalles op stal en vind ik het leuk om te assisteren bij de lessen met de kinderen. Ik heb één vaste ruiter met een beperking die ik begeleid met zijn paardrijles. Ook werk ik soms in de kantine en ik vind het erg leuk om kleine kinderen te helpen. Ik ben ook leiding tijdens de ponykampen, dat is ook super leuk om te doen. Verder hou ik van de metworst, carnaval, verzorgen van mijn huisdieren, paarden en nog eens paarden. Ik droom er van om later boven de manege in een appartement te gaan wonen zodat ik nog meer en dichter bij de paarden kan zijn!Imke Coenen

Hallo, Ik ben Imke Coenen, en ik rijd al 8 jaar op manege sprong vooruit.
Ik ben er altijd op zaterdag, dan heb ik zelf les maar dan geef ik ook les aan kleinere kinderen.
Ik geef voltige les bij het houten paard waar je oefent voor het echte paard.
In de vakantie help ik ook graag met de kampen mee en als er extra hulp nodig is dan vind ik het ook leuk om te komen.

 

Lisa Gruntjes

Ik ben Lisa,
En ik geef op woensdag voltige les.
Ook rijd ik zelf op woensdag.
En ik ben meestal aanwezig op de zaterdag om te helpen
 

 

Alle fotoalbums
p3121587.jpg
_sam2491-1.jpg
loge-svp.jpg
1622078_1236803369681000_6385910970075061588_n.jpg
img_9868.jpg
p3121614_1.jpg