Instructeurs

Naast Sanne zijn er nog een aantal belangrijke mensen die er mede zorg voor dragen dat iedereen; ruiters en amazones, paarden & ponys, een fijne tijd hebben op Equicentrum Sprong vooruit. Hier lees je meer over de instructeurs, hun taken en bezigheden.


Lara Beckers 

Hallo mijn naam is Lara Beckers, en ik ben geboren op 9 september 2002. Ik rijd nu al meer dan 12 jaar paard op Sprong Vooruit! Ik geef vooral paardrijlessen op de zaterdag en dinsdag maar je zult me snel ook op andere dagen tegen komen (bijvoorbeeld in de vakanties). Want als Sanne ergens hulp bij nodig heeft dan kom ik graag!

Ook help ik met andere activiteiten zoals de ponykampen, themadagen en proefjesdagen. Wat ik erg leuk vind om te doen! Ik ben hier terechtgekomen, omdat ik als klein meisje heel graag wilde paard rijden en toen zagen we deze manege voorbij komen. Toen ben ik hier blijven hangen en het is nog steeds even gezellig! Ook ben ik de eigenaar van het instagram account van Equicentrum Sprong Vooruit!

Op dit moment ben ik bezig met de opleiding toegepaste biologie.
Ik vind alle paarden en pony’s op de manege even lief, maar rijdt het liefst op Faas of Fernando. Zelf heb ik ook een lease paard namelijk Weike, dit is een Fries die ik op dit moment verzorg en ook rijd. Mijn hobby’s zijn natuurlijk paardrijden maar vindt het ook leuk om met kinderen bezig te zijn. Hierdoor vind ik het erg leuk om allerlei lesjes te geven, van groot tot klein!
Hopelijk zien we elkaar snel op de manege!

Fleur Lamers 

Hoi, mijn naam is Fleur, ik ben geboren op 25 augustus 2001. Van jongs af aan ben ik al een enorme dierenvriend en trokken vooral honden en paarden mij enorm aan. Ik vind het dan ook onwijs leuk dat ik nu zoveel met de paarden bezig kan zijn! Sinds 2021 ben ongeveer 3x per week te vinden op de manege  voor de (voltige) lessen van het basispaardrijden, daarnaast begeleid ik enkele kinderen individueel. Ook vind ik de meer aangepaste lessen voor kinderen met een "rugzakje" erg leuk, ik vind het mooi om met deze kinderen te kijken naar de mogelijkheden i.p.v. de beperkingen en grenzen te verleggen, maar ook leren grenzen aan te geven. 

Zelf rijd ik ook nog mee in de groepsles op woensdagavond, ik rijd dan vaak op Spongebob, dat vind ik super leuk! Maar zoals de meeste mensen op de manege weten is Uly mijn allergrootste vriend ;)
Wie weet zie ik je binnenkort op de manege!
Groetjes, Fleur

Emma Rooij (in opleiding)

Inval instucteurs

Naast de vaste instructeurs die ons helpen op de manege, hebben we ook een aantal instructeurs klaar staan als een van de vaste instructeurs niet kan.

Floor Blom

Hallo allemaal, 
Mijn naam is Floor Blom en ik ben 24 jaar oud. Ik ben op donderdag een aantal uren in de rijbak te vinden waar ik les geef aan zowel kinderen als volwassene. De gezellige en fijne sfeer op Sprong Vooruit zorgt ervoor  dat ik er heel graag kom. 
Als klein meisje van 8 ben ik zelf ook begonnen met het ponyrijden op Sprong Vooruit. 

Ik heb de opleiding Paardenhouderij op het Helicon in Nijmegen afgerond en daarnaast heb ik de cursus gevolgd tot instructrice. Daarnaast heb ik de opleiding Sportkunde afgerond. 
Tot ziens op stal.
Groetjes, Floor.

Dienthy Bens 


Monique van Rooij

Hallo! 
Ik zal mezelf even voorstellen: ik ben Monique van Rooij, 41 jaar oud en al sinds enige tijd zien jullie me af en toe als invalinstructrice op Sprong Vooruit. De enige twee vaste lessen die ik geef op dit moment zijn de carrouselgroepen van Sprong Vooruit met ieder 12 deelnemers per groep. 

Buiten instructeur en carrouselcommandant, ben ik ook koetsier en FNRS jurylid. Misschien heb ik jouw proefje wel al eens beoordeeld? Ik heb leren paardrijden op Manege Bergemo in Heijen en geef daar ook nog les aan een carrouselgroep met 16 ruiters. Zelf rijd ik heel af en toe nog een buitenritje, want helaas heb ik geen eigen paard. Het leukste vind ik het geven van carrousellessen en privélessen en het organiseren van activiteiten.

Lotte Hofs

 

 

Alle fotoalbums
p1030064.jpg
14100276_1035608189887124_4669758483214600806_n_1.jpg
img_9773.jpg
img_4325.jpg
12814114_1236923239669013_1237918490614428747_n.jpg
p1030050.jpg