Nieuwe lesplanning: Les- en cursusmogelijkheden

Woensdag 02 augustus 2017
Op maandag 4 september zullen de eerste lessen weer plaatsvinden. Hiervoor zal er een nieuw lesrooster gemaakt worden. In de kantine hebben jullie de mogelijkheid gehad jullie voorkeur door te geven, helaas hebben nog niet alle ruiters dit gedaan. Bij deze de vraag of iedereen zijn of haar voorkeuren willen doorgeven via de mail. Meerdere mogelijkheden qua lesdagen, lestijden maakt de kans groter om de gewenste soort les in te kunnen plannen.

!! Lees de bijgevoegde bestanden goed door zodat je op de hoogte bent van alles wat we aan (kunnen) gaan bieden. Er zijn ook een aantal leuke nieuwe lesvormen en cursussen.

In de mail zien wij graag de volgende punten:
  1. Welke dag(en) mogelijk zijn om les te volgen
  2. Welke lestijd(en)
  3. Welke soort les: groepsles, springen, caroussel, voltige etc. Deze staan uitgelegd in het bijgevoegde bestand 'Lesprogramma 2017-2018'. Groepslessen zijn op (bijna) alle dagen mogelijk. De speciale lessen zullen niet op alle dagen zijn.
  4. Voorkeur instructrice mág ingevuld worden. (Sanne, Sandra, Renske, Susan, Diënthy, Monique(caroussel en quadrille), Anita, Floor)
  5. Opmerkingen: als er vragen/opmerkingen/interesses zijn voor bepaalde mogelijkheden , kan dat hier aangegeven worden. Opmerkingen kunnen bijvoorbeeld gaan over bepaalde lessen of cursussen (zie bijgevoegd bestand 'Cursussen 2017-2018') die je wil volgen of misschien wil je informatie over de mogelijkheden voor dagbesteding of denk aan het hebben van een leasepaard.
  • We proberen zo goed mogelijk rekening te houden met de wensen, maar dit gaat nooit 100% lukken! Als het heel anders is, nemen we contact op en kijken we naar de best mogelijke oplossing. Eind week 34 zal het (voorlopige) nieuwe lesprogramma op de website komen staan. Belangrijk is om dan te kijken waar je ingedeeld bent, wijzigingen kunnen dan nog aangebracht worden. In week 35 zal het definitieve lesprogramma online komen en in week 36 (4 september) starten we met de lessen volgens programma. We verwachten dat iedereen zelf voor aanvang van het seizoen de website checkt of anders informeert.
  • Alle lesmogelijkheden en cursussen en genoemde tarieven zijn onder voorbehoud. Of een les/cursus door kan gaan volgens onderstaande is van verschillende factoren afhankelijk.

 
Alle fotoalbums
img_9773.jpg
img_9761c.jpg
_sam2491-1.jpg
p3121587.jpg
loge-svp.jpg
p1030075.jpg