Kinderfeestjes

Organiseer een gezellig partijtje met pony's en paarden! Bij Sprong Vooruit kun je je eigen programma samenstellen.

Stel je eigen programma samen

Speurtocht
Leer alles op Sprong Vooruit kennen. Met een speurtocht bij Sprong Vooruit weet je na afloop ook veel van paarden. Wil je daarna nog een andere activiteit doen, dat kan.

Pony pimpen
Maak van jouw pony de mooiste van Sprong Vooruit. De pony's laten zich met plezier opdossen. Vergeet je fototoestel niet, want dit levert de leukste herinneringen aan je feestje. Je kunt deze activiteit heel goed combineren met iets anders.

Hoefijzer knutselen
Lekker knutselen op Sprong Vooruit. Maak een fotolijstje van een hoefijzer. Misschien combineer je dit met een andere activiteit waar je foto's van maakt. Zo heeft iedereen meteen een leuke herinnering aan je feestje.

Dromenvanger knutselen
Meer informatie volgt nog. 

Ponyrijden
Wil je een spel, een les of een buitenrit met de pony's? Dat is natuurlijk erg leuk! Overleg met Sanne wat er allemaal mogelijk is.

Ponyrijden en verzorgen
Ponyrijden is helemaal compleet als je ook de pony nog verzorgt. Poetsen, hoeven krabben, voeren, alle dingen die erbij horen.

Voltige
Voltige is voor de sportievelingen. Het vergt best wat vaardigheid. We beginnen daarom op het houten paard. Kom maar op, wie durft op een echt paard?

Tocht huifkar
Gezellig met z'n allen in de huifkar en een tocht maken van ruim een uur. Wil je langer? Dat kan ook. We kunnen de tocht met telkens ongeveer een half uur uitbreiden. Het is mogelijk om enkele pony's mee te nemen, waar je tijdens de tocht om beurt op kunt rijden.

Tocht ponykar
De ponykar is open en wat kleiner dan de huifkar. Ben je met een kleiner groepje dan is dat een leuke optie. Deze tochten duren ook ruim een uur en ze zijn te verlengen met telkens ongeveer een half uur. Er kunnen ook pony's mee, zodat je om beurt ook op een pony kunt rijden.

Groepsgrootte
Reserveren is mogelijk voor groepen vanaf 8 personen, uitgezonderd voltige (vanaf 6 personen). Voor de ponykar geldt een maximum (4 volwassenen of 6 kinderen) en ook voor de huifkar (12 volwassenen of 15 kinderen). Kijk onder tarieven naar de kosten per activiteit.

NIEUW: High tea samen met vriendjes/vriendinnetjes en je lievelingspony 
Samen met je vriendjes en vriendinnetjes EN je lievelingspony genieten van heerlijke lekkernijen. Dat kan tijdens je kinderfeestje op Sprong Vooruit. Je eet deze lekkernijen gezellig samen op stal bij de pony's. 

Versnaperingen

Pannenkoeken
Je feestje is helemaal af als je onderweg of na afloop lekker kunt eten. Ieder een pannenkoek en limonade. Dat is smullen!

Broodje knak
Liever een broodje knak? Dat kan ook. Limonade hoort hier natuurlijk ook bij.
 

Meer informatie

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!
Tel: 06 - 25 413 556 of stuur een mail naar: info@sprongvooruit.com.

Alle fotoalbums
_sam1987.jpg
13151683_1705313989733511_9010190521445664311_n_1.jpg
img_9773.jpg
10574220_624117057702908_7149672005229166994_n.jpg
p3121598.jpg
loge-svp.jpg