Sprong Vooruit Dag - Zaterdag 11 maart

Dinsdag 28 februari 2017

Zaterdag 11 maart is het weer tijd voor een Sprong Vooruit Dag.
De Sprong Vooruit Dag is voor alle ruiters die in de groepslessen rijden, het is dus geen wedstrijd, maar een dag om je ontwikkeling vast te stellen. In de middag/avond kunnen alle ruiters hun dressuurkwaliteiten laten zien. Je kunt je opgeven voor 1 proef. Kosten van een proef bedragen met ruiterpaspoort €10,- en zonder ruiterpaspoort €13,-. Betalen kan op de dag zelf bij het secretariaat. Opgeven kan door je naam in te vullen op de lijst naast de bakingang en je eerste én tweede voorkeur voor pony/paard. 
Het opgeven kan tot en met vrijdag 3 maart. Let op: Om de dag op tijd af te sluiten hebben wij een maximaal aantal deelnemers van 25, dus geef je snel op want vol=vol! De dag start rond 15:30 uur.

Theorie
Vanaf nu zullen we ook de theorie mee gaan nemen. Daarom wordt er bij proef D2, D4, D6, D8, D10 een theorie test gedaan. Wat je daarvoor mag leren staat op de manege en ruiterbond site. Ook ligt er een klapper in de kantine met alle informatie, zodat je kunt oefenen als je bij Sprong Vooruit bent.

Vrijwilligers
Om deze dag goed te laten verlopen zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers. Dit houdt in dat je mag helpen bij de jury met het schrijven van de protocollen, punten optellen, helpen bij het opzadelen, het voorlezen en nog genoeg andere taakjes. Vrijwilliger zijn op deze dag, kan vanaf niveau 2 (proef D5 - D8) en je moet minimaal 12 jaar oud zijn. Als vrijwilliger mag je je aanmelden door te mailen naar info@sprongvooruit.com

Proef oefenen
In de lessen worden de proeven niet meer helemaal gereden.Maar de instructrices zullen er voor zorgen dat de losse onderdelen uit de proef tijdens de les geoefend worden. Dit omdat proeven oefenen tijdens de les erg tijdrovend is. Wel kan er tijdens een privé les de proef geoefend worden. Als je met een groepje de proef wilt oefenen overleg dan met Sanne of Renske naar de mogelijkheden om buiten de lessen om, de proef een keer te oefenen.

Sprong Vooruit Cup
De Sprong Vooruit Dagen zijn echt bedoeld om je eigen ontwikkeling bij te houden. Echter merken wij dat een aantal ruiters het ook leuk vinden om een wedstrijd te rijden. Daarom zijn er tot aan de zomervakantie nu nog 4 Sprong Vooruit Dagen gepland. Als je van deze 4 dagen er minimaal 3 mee rijdt, kun je meedoen aan de Sprong Vooruit Cup. De punten van deze 3 Sprong Vooruit Dagen worden bij elkaar opgeteld. De ruiter met de meeste punten heeft dan de Sprong Vooruit Cup gewonnen. Rij je 4 dagen mee, dan tellen de 3 proeven met de hoogste scoren. Tijdens de laatste Sprong Vooruit Dag voordat de kampen gaan beginnen, maken we bekent wie de winnaar van de Sprong Vooruit Cup is.

Alle fotoalbums
p1030050.jpg
p3121587.jpg
p1030075.jpg
img_9761c.jpg
14100276_1035608189887124_4669758483214600806_n_1.jpg
beste-logo-rolstoelvriendelijk.jpg