Startlijst 30 juni 2019 SVD dressuur

Woensdag 26 juni 2019
Hierbij de definitieve startlijst voor de laatste Sprong Vooruit Dag - Dressuur op zondag 30 juni in de bijlage.
IVM de warmte starten we extra vroeg. Zo is het voor mens en dier prettiger.

Om deze dag goed te laten verlopen lees je hieronder de regels:
 1. Melden: een uur voor aanvang van je proef, bij het “secretariaat” (sandra) in de kantine.
 2. Een wedstrijd kan altijd in of uitlopen door omstandigheden. Houd hier rekening mee.
 3. Startgeld vooraf betalen in de kantine bij het secretariaat 11 euro (met ruiterpaspoort) of 15 euro (zonder ruiterpaspoort) p.p contant.
 4. Ongeveer twintig minuten voor je starttijd ga je op je pony/paard om los te rijden. Het losrijden is bij goed weer in de buitenbak (hier is een begeleider bij). De ringmeester vraagt je op tijd klaar te komen staan. De proef wordt gereden in de binnenbak. Heb je een ruiterpaspoort, lever deze dan in bij het secretariaat tijdens het aanmelden.
 5. Kom verzorgd naar de wedstrijd, d.w.z.: lange haren op een staart/knot, rijkleding aan en zorg ervoor dat je laarzen/schoenen met chaps schoon zijn. Er zullen vast een aantal ruiters zijn die in wedstrijdkleding komen, dit heeft geen invloed op je punten. Als je er maar verzorgd uitziet!
 6. Na de proef moet je even uitstappen ± 5 min. Daarna kun je je pony/paard afzadelen, tenzij de ringmeester aangeeft dat jouw pony/paard nog een keer moet rijden.
 7. Pony/paard krijgt pas na de laatste proef van de dag zijn eten. Natuurlijk mag je een paardensnoepje of stukje appel meenemen waar je je pony/paard mee kan belonen!
 8. Als je pony/paard verzorgd is, ga je naar de kantine.
 9. Natuurlijk mogen je ouders, broertjes/zusjes, opa’s/oma’s komen kijken bij de wedstrijd. Belangrijk is wel dat ze niet overal gaan rondlopen, en vooral niet naast de rijbak waar de proeven verreden worden. Daar is rust erg belangrijk, zodat ruiter en paard niet gestoord worden. Bij de ingang mogen supporters meekijken of in de kantine.
 10. De theorie wordt gemaakt in de kantine. De leerstof hiervoor is te vinden op http://manegeruiterbond.nl/dressuur-proeven-mrb/theorie/ Ook in de kantine ligt een klapper met de theorie.
 11. De proeven zijn op dezelfde website te vinden als de theorie. Zorg er voor dat je de proef kent. De proef word wel voorgelezen, maar mocht je de voorlezer niet goed horen en je kent de proef, dan weet je toch waar je naar toe moet.
Wij wensen jullie veel plezier en succes!
Alle fotoalbums
p3121598.jpg
p3121615.jpg
p1030050.jpg
p1030064.jpg
loge-svp.jpg
13082766_1704166279848282_6579056829304219139_n_1.jpg