Start kwartaal 4: Pilot “vernieuwde afmeld- en inhaalwijze”, facturering en belangrijke data

Maandag 25 september 2017
Equicentrum Sprong Vooruit wil graag de service om lessen in te halen blijven aanbieden. Maar helaas gaat er op de huidige manier te veel tijd en energie in zitten. Graag willen wij deze tijd en energie inzetten voor het organiseren van nieuwe of andere activiteiten!
Daarom starten we in het nieuwe kwartaal met een pilot “vernieuwde werkwijze omtrent het afmelden”.
Hieronder staan de belangrijkste veranderingen en de nieuwe werkwijze genoemd, mochten er vragen hierover zijn stuur ons dan even een mailtje.

Spelregels voor het juist afmelden
- De afmelding wordt alleen in behandeling genomen als er op tijd wordt afgemeld via het formulier, dus de dag voorafgaand aan de lesdag voor 10:00 uur ’s ochtends!
- Na het invullen van het formulier ontvangt u een unieke-inhaal-code van ons.
- Op Equicentrum Sprong Vooruit ligt in de kantine de “inhaal-agenda”. In deze agenda kunt u zelf inschrijven voor een inhaalles door de volledige naam van de ruiter te noteren en de unieke-inhaal-code. Let daarbij goed op het soort les (BP of groepsles), datum en tijd.
- De inhaalles kan alleen binnen het lopende kwartaal worden ingehaald.
- Een inhaalles gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Als de les niet doorgaat ontvangt u daags ervoor voor 10:00 uur een bericht.
- Inhaallessen kunnen niet worden ingehaald met andere activiteiten.

Maandag 2 oktober start het vierde en dus laatste kwartaal van dit jaar.
Vanaf dit kwartaal starten wij met het sturen van facturen naar alle ruiters, deze ontvangt u in de mail. Voor alle kwartaal- en jaarabonnementen, maar ook rittenkaarten en bijvoorbeeld kinderfeestjes ontvangt u voortaan een factuur.

Nog even alle belangrijke data van dit kwartaal:
- Wél les tijdens de herfstvakantie in week 42 (maandag 16 oktober t/m 21 oktober)
- Géén les i.v.m. kerstmis in week 52 (maandag 25 december t/m zaterdag 30 december)
- Let op! In verband met nieuwjaarsdag ook géén lessen op maandag 1 januari, deze kunnen worden ingehaald door je af te melden via de website, dan ontvang je een unieke-inhaal-code
 
 
Alle fotoalbums
p1030050.jpg
_sam2491-1.jpg
p3121598.jpg
ponykamp.jpg
loge-svp.jpg
13151683_1705313989733511_9010190521445664311_n_1.jpg