Paardennieuws week 12

Vrijdag 23 maart 2018
Hooi Sprong Vooruit maatjes,

Vanaf vandaag hoeven jullie niks meer te missen van Sprong Vooruit. Want vanaf vandaag ga ik jullie elke vrijdag op de hoogte houden over wat mijn paardenvriendjes doen op een dag. Zoals mee gaan met voltige wedstrijden, eerste worden bij de shetlandraces.. en nog veel meer. Jeaheaw! :-D
Kunnen jullie raden van wie dat knappe paardensnuitje is? Geen paniek als je het niet weet hoor, ik maak het volgende week bekend. De maatjes die het goed hebben mogen het liefst mij of één van mijn vriendjes een appeltje geven. Maar eerst even vragen of dat mag aan iemand die er werkt. ;-)
Pssst, kijk even op de site bij alle paardenfoto’s. Daar kan je gelijk al mijn andere paardenvriendjes zien.
Deze week heb ik langs de kant naar alle lessen gekeken. En zelf heb ik er ook een paar meegelopen, hihihi. Van te voren lekker geborsteld worden, dat is een van mijn favoriete onderdelen van de lessen. Daar mogen jullie best wat tijd voor vrij maken. Graag een half uurtje van te voren beginnen. Daarna ga ik dan met dekje en zadel de bak in.
Hebben jullie in de bak dat spookje al gezien? Al mijn vriendjes hebben het er over dat er een spookje in de bak zit. Maar waar dan? De linker hoek, de rechter hoek, het midden van de bak? Sommige zien hem best vaak. Brrrr, eng! Maar jullie zijn niet bang voor spookjes toch?
Wanneer ik geen 2 lessen achter elkaar heb, mag ik vaak nog wat krachtvoer. Jummie. Dat is het favoriete gedeelte van al mijn vriendjes hier. En van sommige maatjes krijgen wij een snoepje.
Omdat we zo goed gelopen hebben in de les. Wij zijn het er allemaal mee eens dat die gewoonte moet blijven. Maar vergeten jullie jezelf niet. Jullie rijden allemaal super goed! Dat hoor ik elke les van al mijn vriendjes terug. Jullie verdienen zeker ook een appeltje na het rijden.
Wie deze week ook mee deed aan de les is Henkie. Gekke Henkie, hihi. Kennen jullie Henkie al? Dat is een van mijn poezenvriendjes. Ze zorgt dat de muizen ver uit onze stalletjes blijven. Want al die muizen eten anders ons voer op. (En dat doen wij liever zelf). Maar met zo’n grote manege als Sprong Vooruit doet Henkie dat niet alleen. Ze woont samen met Annie en Frizzel. Toevallig heb ik een filmpje van de les gemaakt waarbij Henkie mee deed. Kunnen jullie mee hinniken, veel kijkplezier.

Tot volgende week Sprong Vooruit maatjes!
Alle fotoalbums
img_9761c.jpg
ponykamp.jpg
p3121615.jpg
vpvc_logo.png
loge-svp.jpg
img_9868.jpg