Geslaagde drukke zondag!

Donderdag 15 maart 2018
Afgelopen zondag was het een hele drukke maar geslaagde dag op Sprong Vooruit!

Zo heeft ons racingteam een mooie demonstratie laten zien op het NK Maasheggenvlechten, foto's hiervan zijn hier te vinden.

Daarnaast is ons voltigewedstrijdteam afgereisd naar Bunschoten om daar deel te nemen aan hun derde wedstrijd. Daar werd door Luna en Tessa in de klasse BB stap een mooie 4e plaats behaald. Sophie, Lisa, Andrea en Renske hebben een 3e plaats behaald in de klassen BB galop. Deze mooie plaatsing is mede te danken aan Anita de Keijzer die het team traint en tevens longeur is en natuurlijk onze eigen brave Groninger Rogier. Foto's van de voltigeurs in actie zijn op de voltige-pagina te zien. De eerstvolgende keer dat het team haar kunsten weer vertoond zal zijn tijdens onze open dag op zondag 20 mei.

Op ons eigen terrein was het ook gezellig druk, want afgelopen zondag hebben onze cursisten van dit jaar hun menbewijs gehaald! Alle deelnemers hebben eerst theorievragen moeten beantwoorden en daarna in de praktijk moeten laten zien hoe zij het paard inspanden en vervolgens er mee het verkeer in.
Alle menners heel erg gefeliciteerd met dit prachtige resultaat en op naar veel men-kilometers!
Alle fotoalbums
p1030050.jpg
p3121614_1.jpg
img_9868.jpg
_sam2491-1.jpg
img_9761c.jpg
logo-aequor.jpg