Geplande activiteiten: Pietenmiddag, Pony-winterspelen en Sprong Vooruit Dagen - dressuur, springen én voltige!

Vrijdag 10 november 2017
Er zijn weer een aantal leuke activiteiten gepland!
Hieronder de data en een korte omschrijving, kijk voor meer informatie en het opgeven bij de agenda op de site.

Zaterdagmiddag 25 november vindt de eerste Sprong Vooruit Dag - dressuur van dit lesjaar plaats.
De Sprong Vooruit Dag is voor alle ruiters die in de groepslessen rijden, het is dus geen wedstrijd, maar een dag om je ontwikkeling vast te stellen. Dit doe je door het rijden van een proefje die beoordeeld wordt door een jury. Bij voldoende punten ga je oefenen voor een niveau hoger.

Op zondag 26 november een Pietenmiddag op Sprong Vooruit!
Kom samen met je vriendje of vriendinnetje en haal je paarden-piet-diploma!

Zondag 3 december kan je deelnemen aan het oefenspringen.
Tijdens deze middag leer je hoe je het beste kunt losrijden voor een proef/parcours, daarna ga je gezamenlijk een parcours lopen en leer je hoe je deze het beste kunt springen. Aansluitend ga je dit in de praktijk ook oefenen en dit is een goede oefening voor...

De Sprong Vooruit Dag - springen op vrijdagavond 8 decemeber
Tijdens deze Sprong Vooruit Dag mag je je springkwaliteiten laten zien. Om zo goed mogelijk het parcours door te komen raden we je aan zondag 3 december mee te doen aan het oefenspringen!

In de kerstvakantie zijn er op donderdag 28 december weer onze jaarlijkse Pony-winterspelen!
Een leuk evenement voor alle kinderen van 3 tot ongeveer 10 jaar die bij ons ponyrijden: basispaardrijden, ukkie-rijden, (aangepaste) groepsles en je mag ook een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Op vrijdag 29 december vindt overdag de tweede Sprong Vooruit Dag - dressuur plaats. Iedereen kan mee doen, want het is kerstvakantie. Versier jij jezelf en je pony/paard in kerststijl, dan scoor je misschien wel extra hoge punten!

Schrijf zondagmiddag 28 januari en 25 februari ook alvast in je agenda, want ook dan kun je je ontwikkeling meten tijdens een Sprong Vooruit Dag - Dressuur.
Ook dit schooljaar is er weer de mogelijkheid om de Sprong Vooruit Cup te winnen, dus doe aan zoveel mogelijk Sprong Vooruit Dagen mee om kans te maken! (meer informatie over de Sprong Vooruit Cup volgt)

In 2018 gaan we ook iets nieuws introduceren: De Sprong Vooruit Dag - voltige. We zijn op het moment druk bezig om dit goed uit te werken en ook in de voltige-lessen mee te gaan nemen. Deze dag is voor alle ruiters die voltige doen of gedaan hebben, dus ook voor onze basis-paardrij-ruiters!
Meer informatie volgt...
Alle fotoalbums
13062363_955838454530765_2271586417169284930_n.jpg
_sam1987.jpg
p3121587.jpg
logo-aequor.jpg
img_9773.jpg
vpvc_logo.png