val van de pony..

Maandag 09 mei 2022
Vanmiddag was ik lekker in de bak met de kinderen aan het ponyrijden. De 2e les zat er al bijna op. De laatste kinderen waren nog aan de beurt voor een galopje. De andere waren al aan het stappen. De pony ging netjes in galop maar nadat ze de bocht uit ging, versnelde ze de galop opeens en kwam ten val. Daarna bleef de amazone stil liggen....
Ik ging snel naar haar toe en ook één van de moeders die verpleegkundige is, kwam te hulp. Omdat ze zo stil bleef liggen en niet reageerde zoals ik gewend was, heb ik meteen 112 gebeld. 
Deze waren er super snel. Een paar minuten later was ook de traumahelikopter er met de arts.
De arts keek de amazone na en heeft ze naar het ziekenhuis gestuurd met de ambulance zodat alles gecheckt kon worden. De arts ging weer met de helikopter naar zijn volgende patient. 
Ondertussen heb ik veel contact gehad met moeder. Natuurlijk was het echt heel heftig en spannend. En ook de kinderen van de les waren flink geschrokken.
De controles zijn allemaal binnen en zijn gelukkig allemaal positief. 
Vannacht blijft de pechvogel nog een nachtje in het ziekenhuis ter observatie. En daarna moet ze rust nemen om te herstellen van de hersenschudding. 
We wensen de amazone heel veel sterkte en spoedig herstel.
Alle fotoalbums
p3121614_1.jpg
p3121587.jpg
beste-logo-rolstoelvriendelijk.jpg
p1030064.jpg
_sam1987.jpg
loge-svp.jpg