We hebben de Plattelandsaward Land van Cuijk 2017 gewonnen!

Woensdag 07 juni 2017

Ieder jaar combineren wij onze open dag met deelname aan het Plattelandsrondje samen met 38 andere plattelandsbedrijven in het Land van Cuijk. Het Verrassende PlatteLand van Cuijk heeft hier een plattelandsprijs aan gekoppeld: een stimuleringsprijs voor het bedrijf dat de beste, leukste en meest gevarieerde activiteit tijdens OnsPlattelandsRondje organiseerde. 

Dit jaar zijn ook wij bezocht en beoordeeld door 'under cover' juryleden. Zaken waarop door de undercoverteams werd gelet waren bijv.: de ontvangst, de presentatie van het bedrijf, het palet van aangeboden activiteiten, de begeleiding tijdens de activiteit en de promotie die het bedrijf heeft gedaan voorafgaand aan het evenement en tijdens de uitvoering.

Na juryberaad zijn wij als winnaar gekozen! Na drie opeenvolgende jaren in de top 5, mogen wij ons dit jaar de winnaar van de plattelandsaward 2017 noemen.

Juryrapport:
Tijdens het Plattelandsrondje blonk het bedrijf uit in een gastvrij onthaal, waarbij medewerkers herkenbaar zijn, enthousiast en zeer professioneel. Het bedrijf was tot in de puntjes verzorgd. Er waren diverse demonstraties en goede informatie tijdens deze optredens. Kinderen konden pony rijden en creatieve activiteiten ondernemen. Er was een hoefsmid aan het werk, die uitleg gaf over zijn ambacht en je kon in een rijtuig rijden.

Volgens de jury: "het programma dat Sprong Vooruit bood tijdens plattelandsrondje is sportief, creatief en informatief voor zowel kinderen als oudere bezoekers. Het was groots opgezet, goed georganiseerd en gaf veel informatie over paarden. Maar ook niet-paardenliefhebbers konden hun hart ophalen. (Paarden)familie van Kempen is professioneel en gepassioneerd in wat ze doet. Het bedrijf is een visitekaartje namens het Verrassende PlatteLand van Cuijk met betrekking tot plattelandsbeleving en gastvrijheid. Een zeer terechte winnaar."

Wij zijn heel blij met dit mooie juryrapport en dat wij deze award in ontvangst hebben mogen nemen.
Zo wordt de geslaagde open dag nog onvergetelijker!

Alle fotoalbums
logo-aequor.jpg
_sam1987.jpg
p3121615.jpg
p1030075.jpg
13082766_1704166279848282_6579056829304219139_n_1.jpg
vpvc_logo.png