Metworstspelen! Maak de droom van Martin waar!

Zondag 17 februari 2019
Laat Martins droom uitkomen!!!!

Al vele jaren is Martin Peters een grote fan van de bekende metworstrennen tijdens carnavalsmaandag in Boxmeer.
Hij spaart alle DVD's en kijkt ze regelmatig terug en is dan helemaal in zijn hum. Metworstmaandag is de belangrijkste dag van het jaar voor Martin. Hij geniet met volle teugen van de racende paarden, de muziek en alle mensen die hij tegenkomt.
Martin zijn grootste wens, is om deel te nemen aan de metworstrennen. Helaas vanwege Martins lichamelijke beperking, zal deze wens niet (helemaal) uit kunnen komen. 
Al enkele jaren rijdt Martin wekelijks paard op Sprong vooruit. Om toch  zo goed mogelijk Martin zijn wens uit te laten komen, organiseren we de metworstspelen op zaterdag 23 februari. Tijdens deze spelen, waar iedereen aan mee mag doen, plannen we een speciaal moment voor Martin. Martin zal een race gaan doen met enkele echte metworstruiters. Het is natuurlijk super spannend, maar we zorgen ervoor dat Martin als eerste over de finish kan komen zodat hij winnaar wordt van de Metworstspelen. Dan zal Martin gehuldigd worden en hebben we een speciale prijs zoals bij de echte metworst. Na de spelen is er ook feest in de kantine, zo is het ook bij de echte metworst:  Racen en dan feesten!
Wij vinden het super leuk als er mensen komen kijken, aanmoedigen of zelf mee willen doen! 
Als je meedoet, dan sponsor je meteen het goede doel. Op Sprong Vooruit vinden we namelijk dat iedereen op ponykamp moet kunnen komen, ook als je een beperking hebt. Maar daarvoor is extra geld nodig, bijvoorbeeld om extra begeleiding te regelen, of bepaald eten, voor activiteiten, om bepaalde aanpassingen te regelen. De opbrengst is dus voor het organiseren van het aangepaste ponykamp voor ruiters met een beperking.
Wat is de bedoeling: je geeft jezelf op of je geeft een team op. Per persoon betaal je 10 euro. 
Een team bestaat uit 4 personen. Het team moet een parcours afleggen. Het team met de snelste tijd wint de metworstspelen. 
Per team rekenen we ongeveer 15 minuten. We beginnen om 17.00 met het eerste team.  Om 18.00 is de race van Martin. Daarna zullen we verder gaan met de teams.
Afhankelijk van het aantal teams zullen we ergens tussen 20.00 - 21.00 eindigen en de winnaars bekendmaken. 
Om deel te nemen aan de race hoef je nog niet persé goed te kunnen paardrijden. Toby doet ook mee samen met zijn opa (die oud metworst-koning is). Meedoen is belangrijker dan winnen!!!
Aanmelden : mail je naam, leeftijd, voorkeur pony/paard naar sprongvooruit@gmail.com
betaling contant in de kantine op deze dag. (een losse bijdrage ten gunste van het aangepaste ponykamp mag natuurlijk ook).
- Als je als enkeling aanmeld dan zorgen wij ervoor dat je in een team komt. Meld je als team aan, dan geef je in de mail alle namen van je teamgenoten door. 

Wees erbij: gezellige middag/avond, steun het goede doel, maak Martins droom waar, paarden, feest, team, sportief! 

Let op! Er worden foto's gemaakt!!! Ook van de krant komt er iemand. Dus wil je niet herkenbaar op Facebook o.i.d doe dan vast een (carnavals)masker op!!!!!!
 
Alle fotoalbums
1599824_1236803296347674_4540870827994931077_o.jpg
p3121615.jpg
_sam1987.jpg
_sam2491-1.jpg
p1030075.jpg
p1030050.jpg